Monien asiaa seuraavien asiantuntijoiden tietämä kullan ja hopean hinnan manipulointi on jatkunut pitkään. On myös hyvin tiedossa, miten tätä manipulointia teknisesti tehdään. Silti siihen puuttuminen on vaikeaa. On kuitenkin luultavaa, että hyvin pian hinta korjaantuu ja keinotekoinen hinnan painaminen loppuu. 

Hopea on elintärkeä teollisuuden laajasti käyttämä metalli, joka on juuri nyt äärimmäisen aliarvostettu. Helposti muotoiltava hopealla on metalleista paras sähkön ja lämmönsiirtokyky. Sen vuoksi sitä käytetään enenevässä määrin erilaisissa johteissa ja elektroniikkapiireissä. Hopean käyttö aurinkopaneeleissa tulee lisäämään lähivuosina hopean tarvetta voimakkaasti. Hopea tuhoaa tehokkaasti erilaisia erilaisia bakteereja, leviä ja sieniä. Sen vuoksi sitä käytetään laajasti erilaisissa puhdistuslaitteissa. Ennen lisättiin veteen ja viiniin hopeakolikko estämään pilaantumista. Tällä hetkellä on hyvin vaikea löytää parempaa sijoituskohdetta kuin hopea.

Suuri joukko ihmisiä ovat hyvin skeptisiä arvometalleihin sijoittamisen suhteen. Mutta jos tutustuu lähemmin maailman talouden ongelmiin, ymmärtää kuinka vaarallisessa taloudellisessa tilanteessa maailman talous tällä hetkellä on. Tämä johtaa välttämättä ajatukseen hankkia 'oikeaa rahaa' eli kultaa ja hopeaa.

Hopea on harvinaisempaa kuin kulta!

Koskaan historiassa ei ole käytetty niin paljon hopeaa kuin nyt ja trendi on voimakkaasti kasvava. Yllättävää on tietää, että maailmassa on kymmenen kertaa enemmän kultaa kuin hopeaa.

Hopeainstituutin (https://www.silverinstitute.org/site/supply-demand/) mukaan hopean varastot ovat vähentyneet

vähentyneet  100 miljoonaa unssia vuodessa .  Varastoissa on tällä hetkellä 450 miljoonaa unssia ja vähenevät tällä hetkellä hyvin voimakkaasti (http://srsroccoreport.com/chinese-silver-inventories-nearly-90-depleted-at-shanghai-futures-exchange/chinese-silver-inventories-nearly-90-depleted-at-shanghai-futures-exchange/).

On varmaa, että hopean hinta lähtee räjähdysmäiseen nousuun. Kysymys on vain milloin se näin tekee. Sitä on vaikea ennustaa, mutta kauaa siihen ei voi mennä. Hopean hinta nousee helposti 10-20 kertaiseksi.