Obama julistamassa sotaa ISIS:tä vastaan. Kuva on autenttinen eikä sitä ole editoitu. Näyttää siltä ikäänkuin Obamalla olisi sarvet päässä. Onkohan se tarkoituksenhakuista?

16.9.2014 Lähes tyhjästä tuntuu ilmaantuneen ISIS taii ISIL, kuten Obama viimeisessä puheesaan ilmaisi. Hetkessä ISIS:stä tuli suurimpia puheenaiheita sekä Euroopassa että USA:ssa. ISIS:n juuret ovat Algaidassa. Monet  pitävät näitä järjestöjä itse asiassa samana, vain nimi on vaihtunut. On tunnettua , että sekä Algaida että ISIS taistelevat USA-valmisteilla aseilla ja CIA on kouluttanut kummankin järjestön sotilaita. Nyt Obaman julistettua sodan ISIS:stä vastaan, USA ja ISIS taistelevat liittolaisina Syyriassa yhdessä Vapaan Syyrian siiven kanssa ja ISIS:stä vastaan IRAK:ssa.

 

Sodanjulistuksella USA saa kaipaamansa jalansijan Lähi-Idässä, jossa sillä on elintärkeää puolustaa petrodollaria. ISIS:n joukot ovat soluttauneet hajalleen eri kyliin ja varmasti on haastellista tunnistaa kuka on ISIS:n sotilas. Tällä hetkellä USA tyytyy ilmapommituksiin. Jälleen kymmenet tuhannet viattomat naiset ja lapset joutuvat menehtymään taisteluissa. Siitä Obama ei puhu mitään, että yksipuolinen suvereenin valtion pommittaminen on rikos kansainvälistä oikeutta vastaan. Olisiko Obaman jo syytä palauttaa ensimmäisellä kaudella saamansa Nobelin rauhan palkinto?

 

Rajavalvonta pettää Suurten jävien puolelta pohjoisesta.

23.9.2014 USA liittolaisineen aloitti tänään Syyriassa olevien terroristien pommitukset. ISIS jatkaa marssiaan Irakissa teurastaen hyvin raa'alla tavalla kristittyjä. Samanaikaisesti käydään USA:n tiedotusvälineissä vilkasta keskustelua siitä, hyökkääkö ISIS mahdollisesti USA:han. Myös vastaavanlainen pelko on levinnyt eri Euroopan maihin.

Tietoa on vuotanut, että ISIS olisi liittoutunut Meksikon huumekartellien kanssa ja suunnittelee iskuja USA:han.

Lieneekö sattumaa vai ei se, että samanaikaisesti USA:n ja Meksikon välinen rajavalvonta on pettänyt täysin. Tietenkään ei voi olla sattumaa se, että rajavalvontatoimenpiteet on siirretty tapahtuvaksi vain virka-aikaan päivällä. Näin on Obaman hallinto sen päättänyt. Lieneekö tämä osa Obaman näkemystä luoda Panamerikan valtio, johon kuuluu Pohjois- ja Väli-Amerikka.

Rajan läpi on tullut bussilasteittain nuoria. Määrien arvioidaan olevan useita kymmeniä tuhansia kuukaudessa. USA:n asukkaat pelkäävät siirtolaisnuorten tuovan mukanaan yhteiskunnallisia ongelmia ja tauteja.

Muutama päivä sitten videoaktivisti James O'Keefe näytti videossaan, kuinka ISIS-terroristit voivat tulla Erie-järven yli Clevelandiin, Ohioon ilman, että rajakontrolli mitenkään puuttuu tilanteeseen.

CIA:n entinen agentti tohtori Jim Garrow on omien yhteyksiensä avulla paljastanut, että ISIS on suunnittelemassa laajaa iskua useisiin USA:laisiin ostokeskuksiin. Tapahtuuko tämä mahdollisesti marraskuussa 'mustana perjantaina', joka on USA:ssa tunnettu alennustarjousten päivä, jää nähtäväksi.

Kun ISIS-uhka on todellinen, on täysin käsittämätöntä, että Obaman hallinto on ajanut alas rajavalvonnan. Onko kenties ISIS:n hyökkäys USA:han Obaman hallinnon linjan mukainen toive?