CDC (Centers For Disease Control and Preventation) on USA:n ja samalla myös maailman johtava tartuntatautien auktoriteetti . CDC on nyt kaikessa hiljaisuudessa hylkäämässä PCR-testin Covidin todentamisen testivälineenä. Näin se samalla myöntää, että PCR-testi ei ole toimiva. Samalla kyseenalaistuu kaikki tautia koskevat tilastotulokset, sillä PCR testi on vallitseva testimenetelmä kaikkialla maailmassa.

Monet epidemilogian asiantuntijat ovat olleet kriittisiä PCR-testin käytön suhteen. Oheisessa kuvassa esitetään testin toiminnan periaate. Epäilys testin käyttökelpoisuudesta kohdistuu siihen, kuinka monta kertaa voidaan tehdä alkuperäisen geneettisen materiaalin kahdennus ja vielä saada luotettava tulos. Menetelmän kehittäjä biokemisti Kary Mullisin mielestä testiä ei tulisi käyttää lainkaan, mutta yleisesti yli 25 vahvennuskerrointa (duplikaatiota) pidetään hyvin epäluotettavana. USA:ssa käytetään yleisesti 40:n duplikaatiota. Asiantuntijat tietävät näin suurien kertoimien antava suuren määrään vääriä positiivisia tuloksia.

Koronavirus näyttää mutatoituvan pikkuhiljaa tyranniaksi kommunistimaiden tyyliin. Tällä hetkellä maapallon kansalaisia kohtaa mm. matkustusrajoitukset, puheiden sensurointi, liiketoimien sulkeminen, lapsien maskipakko, vastustajien laittaminen pannaan ja rokotepassi.

Koko maailmaa on kohdannut informaatiosota. Samaan aikaan rikkain prosentti lisää ennätysmäisesti varojaan ja loput maailman asukkaat köyhtyvät kiihtyvää tahtia. Tästä voidaan helposti tehdä se johtopäätös, että kaikki tähän asti tehdyt toimet edistävät globalistien päämääriä. He vaurustuvat ja saavat laajempaa kontrollia 'hyödyttömistä syöjistä'.

Covid tuntuu kaikin tavoin istuvan globalistien agendaan. Globalistien puhetorvena toimiva Klaus Schwab kertoo, että covid tarjoaa mahdollisuuden paljastaa kapitalismin kohtalokkaat heikkoudet. Kaikki, mitä on tarpeellista tehdä, on korvata maailman kapitalistiset taloudet sosialistisilla.

Globalisteille mahdollistui saada covidin kautta myös helpommin globalismia tukeva presidentti USA:han. Covid lisäsi voimakkaasti postiäänestysten määrää. Tunnettua on USA:n äänestysjärjestelmän heikkous. Sen antamat tulokset ovat helposti manipuloitavissa ja väärennettävissä. Nämä mahdollisuudet parantuvat, kun postiäänien määrä lisääntyy. Patrioottset liikkeet USA:n väittävät omaavansa varmat todistukset vaalivilpistä ja globalismia tukevat väittävät toisin. Myös tuomioistuimet ovat osoittautuneet puolueelliseksi korkeinta oikeutta myöten.

Globalistit puskevat nyt jälleen rajoitteita voimaan monessa maassa, kuten Ranskassa , Iso-Britanniassa ja Australiassa. Myös USA on lähdössä uuteen rajoitusaaltoon mukaan. Syksy tuonee rajoitteita kaikkialle, kun vuotuinen influenssa-aalto lähenee.

Koska globalistit haluavat korvata kapitalismin sosialismilla, voidaan odottaa, että johtavat globalistit omaksuvat sellaisia toimia, jotka nostavat ruuan, energia ja asumisen hintatasoa sekä työttömyyslukuja. Kaikenlaiset taloudelliset vaikeudet antavat globalisteille mahdollisuuden syyttää kapitalismia ongelmien syynä ja julistaa, että kapitalismi on epäonnistunut.

Saattaa pitää paikkansa, toisin kuin globalisteja tukeva valtamedia väittää, että todisteet USA:n vaalipetoksesta ovat todellisia ja päteviä. Tällöin globalisteille on nyt tärkeää tuhota talous ennen kuin vaalien auditointi tulee julkisuuteen, koska se saataisi osoittaa, että Biden ei ole laillisesti USA:n presidentti. Jos amerikkalaiset tulevat vakuuttuneiksi, että vaalien todellinen voittaja onkin Trump, he tulevat vaatimaan Trumpin asettamista presidentiksi. Trumpin valinta presidentiksi merkitsisi globalisteille ehkä ratkaisevaa tappioita poistaen heidät vallan kahvasta. Tämä voisi merkitä talouden normalisoitumista kaikkialla maailmassa.